ADSENSE BLOGGER HESABI NEDİR?

ADSENSE BLOGGER HESABI NEDİR?

Blogspot sitelerinde kullanılabilen içerik hesaplarıdır.
Adsense blogger hesapları satın almak için etkileşime geçiniz.
Eğer blogspot siteleriniz varsa ya da çok iyi yerlere gelmiş bir blogger siteniz varsa hiç beklemeyin hemen sizde hesap alıp kazanmaya başlayın.
Adsense Hesabı alımı için mail ve Telefon Bilgileri
Mail: satilikadsenshesabi@gmail.com

Pinsiz hesaplar 650 TL olup pin gelene kadar garantilidir. 
Hesaplar banlanırsa yedek olarak ikinci bir adsensi ücretsiz veriyoruz.
Kampanyamıza göstermiş olduğunuz yoğun ilgiye teşekkür ederiz.
Yoğunluğa göre adsens hesaplarınızı en kısa sürede cevaplandırmaya çalışıyoruz…

Hepimizin bildiği gibi web sitelerin genel olarak kullanılma amacı adsense reklamlarından para kazanmaktır. Ancak günümüzde Google ile uğraşmak cidden bazen can sıkabiliyor. Web sitenizi güncel tutarsınız, hittiniz yüksek olur ama yine de google’den adsense onayı alamayabilirsiniz. Aslında bunun çeşitli nedenlerinin olduğunu söylemek gerek. Yani Google Politika ihlallerinde bazen insanın düşünemeyeceği nedenler bile olabiliyor, bu da haliyle adsense sahibi olmamanız için bir neden olarak görülebilir. Ancak tüm bunlara gerek kalmada, sitenizin sicilini bozmanıza gerek kalmadan kullanılmamış, sıfır adsense hesapları satın alabilirsiniz.

Satılık Adsense Hesapları Fiyatları

Pinsiz Adsense: 650 TL
Blogger Pinsiz Adsense: 650 TL
Pinli Adsense: 1000 TL
Blogger Pinli Adsense: 1000 TL
Youtube Adsense: 650 TL

Elimizde yeteri kadar hesap mevcuttur..

Pinli ve pinsiz adsense hesapları 7/24 bulunmaktadır. Tel no, mail ve skype adreslerimizden bize ulaşabilirsiniz. Satışlarımız 2016 sonuna kadar devam etmektedir. Fiyat değişikliği yapmadık sizlere daha iyi yardımcı olabilmek için hepinize bol kazançlar dileriz…

Satılık site için adsense hesapları her zaman olduğu gibi elimizde mümkün olduğunca bulunmaktadır. Hesaplar youtube içinmi diye çok soruluyor hem site hem youtube için ayrı ayrı hesaplar mevcuttur. İhtiyaca göre satılmayı bekliyorlardır. Hesaplar bittiği zaman 2-3 hafta içinde yenileri gelmektedir.Her ay 3 hafta boyunca satışlarımız devam etmektedir genel olaraktan tam anlamıyla pinsiz hesap sürekli olmaktadır, yalnızca pinliler biraz uğraştırmaktadır, ama 2-3 hafta içinde hemen yenisi gelmektedir. Tabi her hesabın pin gelme süresi yaklaşık 20 ile 40 gün arasını bulmaktadır.

Adsense hesabı konusunda müşterilerimize destek vererek diledikleri zaman Pinsiz ya da Pinli adsense hesabı temin ediyoruz. Web sitenizden kısa sürede para kazanmanın keyfini yaşamak istiyorsanız, siz de bizimle irtibata geçebilirsiniz. Herhangi bir zahmete girmeden kolay bir şekilde sizlere temin ettiğimiz adsense hesaplarınızı kullanmaya başlayarak para kazanabilirsiniz.

İnternetten para kazanma yollarında en iyi yere sahip olan tekniklerden biri Adsense üzerinden para kazanmaktır. Sürekli güncel ve özgün bir siteniz varsa, siz de sitenizden para kazanmaya başlayabilirsiniz. Hatta bunu genel iş anlamında düşünerek daha ileri miktarlarda parayı yerinizde kazanmanın keyfine varabilirsiniz. Satılık adsense hesapları detayları için mail, skype ve tel numaramızdan bize ulaşabilirsiniz.

Pinsiz adsense ile pinli adsense arasında yalnızca 30 gün adres doğrulamak için googleden posta kutusuna pin zarfı bekleme süresi vardır. Ödeme almak için pinli adsense olması gerekiyor. Ödeme almış adsense ise zor bulunan bir hesap türüdür gerek eski olması gerekse ödeme almış olmasından dolayı pinli adsenseye göre biraz daha googlenin gözünde iyidir ama aralarında hiçbir fark yoktur. Pinli adsenselerde de 1 ay ödeme aldıktan sonra ödeme almış adsenseye dönüşecektir. Herşeyin başı sabır ve zamandır aralarında hiçbir fark yoktur.  Misal siteniz yeni pinsiz adsenseyle başlayabilirsiniz pinletmek için hitinizi artırmanız gerekiyor siz hiti artırana kadar 1-2 ay içerisinde hesabınızı pinletebilirsiniz. Yada siteniz hitli yine kazanmaya devam edersiniz pin süresini beklersiniz 1-2 ay gelmesi için bu sırada da kazanmış olduğunuz ödemeniz bekler pini girene kadar. Ödeme almış adsenselerde pinli adsenselerin aynısıdır ödeme almak için herşey onaylıdır yalnızca 1 ay ödeme alsa bile ismi ödeme almış olduğu için herkesin gözüne daha değerli gözükmektedir ve bu onu değerli kılmaktadır. Çünkü ben hile bile yapsam ödeme almış adsenselerde geç farkedileceğine inanılmaktadır. Google ödeme yaptığı kişilere normal pinsiz yada pinli adsenseden daha fazla değer kattığı düşünülerekten buna inanılmaktadır ama tamamıyla yanlıştır. Google en ufak hatanızı görürse anında banlayabiliyor günümüzde sistemleri oldukça gelişmiştir o yüzden hiçbir şekilde basit kazanç elde etmek için hileye yada illegal olaylara başvurmayın.

Satırlarıma devam ederken birde son zamanlarda banlanan yada ban riski taşıyan arkadaşlara değinmek istiyorum. Google’ den daha önce ban yediyseniz yada başvuru yaptıysanız, aynı bilgileri kullandıysanız bunların hepsi sizi açık edecektir. O yüzden bulunduğunuz ip makine herşey google tarafından anlaşılacaktır. Bütün bunları değiştirip gerekirse evinizden yada ofisinizden uzak bir yerde hesabınızı yönetin ve tamamıyla farklı bilgiler kullanmanız sizin için daha yararlı olacaktır. Ama googlenin sistemi o kadar gelişmiş ki eklediğiniz siteyi bile karantina altına alabiliyor o yüzden bütün bunları yapsanız bile siteden dolayı yinede ban yiyebiliyorsunuz. Size tek önerim bütün bunları yaptığınız halde hala ban yiyorsanız bulunduğunuz yada googlenin hesabınızı banladığı siteyi 301 ile yönlendirme yapın böylelikle geçmişe dair hiçbir iz bırakmamış olursunuz. O siteden kurtulun en azından yada whois bilgileri farklı olan başka bir sitede adsense hesabınızı kullanın.

Gün geçtikçe adsense onayı dahada zorlaşıyor, her an herşey olabilir gibisinden sistemi düşünerek bir an önce hesaplarımızı hızlı bir şekilde açıp elimizden geldiğince iki aşamalı onayı alarak sizlerin hizmetine sunuyoruz. Pinli Adsense stokumuz pinsize göre biraz az oluyor ama toparlamaya çalışıyoruz. Ödeme almış adsense ise bu aralar dahada zor oluyor elimizde zaman geçtikçe o sorunda düzelecektir umut ediyoruz. Adsense hesabı satışlarımız haziran ayına kadar devam edecektir. O aydan sonra ki zamanda da duruma göre tekrar hesap satışımız ihtiyaca göre, hesap temini sağlayabiliriz. Yaklaşık adsense hesabı alım/satımda 6.senemiz sizlere faydalı olmaya çalışıyoruz.Mail ve skype adreslerimizden her zaman ki gibi bize ulaşabilirsiniz, hepinize hayırlı bol kazançlar….

Hepinize hayırlı bol kazançlar dilerim.