AdSense Devir İşlemleri

AdSense Devir İşlemleri
Sitemiz üzerinden sipariş vereceğiniz Google AdSense hesabı bilgileri tarafınıza iletilecektir, hesap bilgileri detaylarıyla belirtilecek ve teknik bilgi ve destek tarafınıza sunulacaktır.
Hesabı devralınca güle güle kullanacaksınız, bol kazançlar sağlayacaksınız.
Hesabı devraldıktan sonra şunları da bilmenizi isteriz:
AdSense hesabına giriş yaparken giriş – çıkış konumlarından önce ve sonra tarayıcı çerezlerini temizleyip giriş yapmanız güvenliğinizi artıracaktır. Tarafınıza teslim edilecek olan AdSense hesabında gerekli düzenlemeleri hesaba giriş yaparak denetlemelisiniz. Bu düzenlemelerle ilgili bazı bilgileri paylaştık. Dikkatlice okuyunuz.
Öncelikli olarak hesaba girişinizi yaptıktan sonra;
* Reklam kodlarınızı oluşturmadan hemen önce isim – soyisim ve adres değişikliklerini mutlaka yapmalısınız. Pin kodu belirteceğiniz adrese gönderileceği için, lütfen değişiklikleri doğru haliyle belirtiniz. Bu değişiklikleri yaparken önemle dikkat etmeniz gereken; Türkçe karakterleri adres ve isim bilgilerinde kullanmamalısınız! Nedir bu? Örneğin; adresinizi yazarken mahalle adı ve sokak isimlerinde belirteceğiniz her harf uygun ve doğru olmalıdır. Örnekte olduğu gibi: İsim: Asim Omer Saylan Adres: Kapidag Mah. Fevzi Cakmak Cad. şeklinde DOĞRU kullanım yapınız, harfleri kullanırken “ç, ş, ı, ö, … gibi harfler kullanmayınız. Kapıdağ Mah. Fevzi Çakmak Cad. İstanbul-Kadıköy gibi harfler YANLIŞ kullanımdır, bu gibi yanlış ifadeler pin kodunun gecikmesine sebebiyet oluşturur.
* Bu düzenlenmeleri yapmak için hesapta, ‘Ayarlar’ ve ‘Ödemeler’ menülerini kullanınız.
Ayarları yaptıktan sonra ‘Ödemeler’ menüsünden “Alacaklı Profili” seçeneği sayfasında size uygun düzenlemeleri yapınız. Alacaklı profili oluştururken profili geçerli kılmak için mailinizden onaylayınız. Mail ortalama 5 dk. kadar süre içerisinde tarafınıza iletilmiş olacaktır. Onayladığınızdan emin olmalısınız.
* Pin kodu 2-4 hafta sonrasında tarafınıza posta yoluyla iletilmiş olacaktır. Bu süre zarfı bazı illerde gecikme gösterebilir. 6 haneli olan pin kodu dediğimiz kodu hesabınıza uygun alandan girebileceksiniz.
* Bu düzenlemelerin yanında ‘Ödeme Ayarları’ sayfasından Yeni bir ödeme yöntemi ekleyebilirsiniz, banka hesabı ekleme işleminizi dilerseniz pin kodu tarafınıza ulaşmadan ya da ulaştıktan sonra yapabilirsiniz.
* Yukarıdaki ayarlamaları yaptıktan ve değişikliklerin doğruluğundan emin olduktan sonra hesabınızda siteniz için reklam kodlarınızı oluşturup yayınlayabilirsiniz. Reklam kodları Google AdSense server ağlarına düştükten kısa bir süre içerisinde görüntülenmeye başlayacaktır. Hesapların ban riski yoktur, politika ihlali almamış sağlıklı bir kullanımla kazanç için bizati onayı alınmış hesaplardır. Fake diye tabir edilen hesaplardan değildir.
* Reklam kodlarınızı oluşturduktan sonra ‘AdSense Program Poliçesine’ ters düşen girişimleri yapmamalısınız, kendi reklamlarınıza tıklamamalısınız. Reklamları tıklatmaya teşvik etmek ban gerekçesidir. Tüm bunlar haricinde yasal olmayan web sitelerinizde reklam yayınlamamalısınız ve sitelerinizde reklamlarınızı spam içerikleri arasında reklamları kullanmamalısınız. Bunlara dikkat etmelisiniz.
* Web sitelerinizde kullanmak için oluşturacağınız reklam birimi bir web sitesi için anasayfada görüntülecek şekilde maksimum düzeyde 4 birim olmalıdır bu durum içeriği bol olan web sitelerde geçerlidir. İdeal olarak önerilen reklam birimi sitenizde 3 birimdir. Yani 3 farklı boyutta reklam alanı oluşturup sitenizde yayınlamak daha doğru olacaktır. Fazla reklam birimi kullanmak Google AdSense program politikalarına aykırı bir durumdur.
* Sayfa TO oranı; sitenizde sayfa başına düşen gösterim/tık oranıdır. Bu oran abartılıysa dikkat etmelisiniz. Örneğin; ideal olan Sayfa TO oranı %2 veya %3 dolaylarında olmalıdır. Saya TO dediğimiz oran %4 değerinin üzerindeyse bunu düşürmek için hit (ziyaretçi trafiği) ihtiyacınız vardır. Sayfa TO oranı gösterimin düşük tıklamanın yüksek seyrettiği durumlarda artan değerde olacaktır bu durum kazanç mantığına da aykırıdır, lütfen kazanmak için abartma türünde girişimlerde bulunmayınız. Belirtilen değerleri orantılamalısınız. Hesap güvenliği ve devamlılığı herşeyden önemlidir.
* Hesabı devraldıktan sonra kendinize ait olan bir başka maile yönetici yetkilendirmesi yaparak AdSense hesabınızı devredebilirsiniz. Size tarafımızca devredeceğimiz hesaba bizim erişim yetkimiz devir işleminden sonra mümkün değildir, hesabı devraldıktan sonra şifre değişikliklerini de yapıp rahatlıkla ve güven içerisinde kullanabilirsiniz. Hesabı satın aldıktan sonra bizim hesaba erişimimiz kesinlikle mümkün olmayacaktır.