Hakkımızda

Hakkında
kitabicevaplari kullanıcıların bilgisayar, tablet, veya telefon üzerinden ders ve ödevlerle ilgili yaşadıkları sorunlara kolayca çözüm bulmalarına yardımcı olmayı amaç etmiş ve bu sorunları en açıklayıcı ve anlaşılır bir dille takipçilerine sunan bir sitedir.

Okuyucu Kitlemiz: http://www.kitabicevaplari.com‘ i ziyaret eden kişilerin sayısı gün geçtikçe fazlasıya artmaktadır. Kullanıcılar sitemizdeki yararlı bilgilerden yararlandıkça tekrardan sitemizi ziyaret etmektedirler. Genellikle ziyaret eden kullanıcılar sorunlarına olumlu bir çözüm bulduklarında farklı bir sorunlarına da çözümlerini bulmak için tekrardan sitemizi ziyaret ederler. Genellikle Google.com, Yandex.com ve Youtube.com’dan sitemiz ziyaret edilir.

Misyonumuz:
Öğrenci ve öğretmenlerin yanı sıra anne ve babaların da dersler ve ödevlerle ilgili her türlü sorunlarını sade bir dille, konuyla alakası olmayan kişilerin bile anlayıp uygulayabileceği bir anlatımla çözüme kavuşturan, her açıdan yardımcı olmaya ve teknolojik gelişmelerden kullanıcılarını haberdar etmeye yönelik bir yardım sitesidir.

Vizyonumuz:
Türkiye’de ileri gelen eğitim sitelerinden birisi olmak ve en üst mertebedeki hizmetimizi korumak.